WORKSHOPS

- lär dig binda kransar, buketter och andra blomsterarrangemang

Drömmer du om att lära dig binda egna kransar eller buketter? Några gånger per år har vi workshops där du just får lära dig detta! Vi delar med oss av våra bästa tips för att du ska lära dig skapa dina egna blomdrömmar, och sedan får du möjlighet att testa dina kunskaper. Såklart finns vi hela tiden vid din sida och hjälper till om du behöver mer tips! 

Följ oss på instagram för att inte missa när vi släpper nya tider till någon av våra workshops! Vill ni boka in en egen kväll med kompisgänget, eller som en mysig aktivitet under tex möhippan? Kontakta oss så bokar vi in något!

LÄR DIG BINDA BUKETTER & KRANSAR

Under alla våra workshops får ni en genomgång av en av våra utbildade och grymma florister och delar med sig av sina bästa tips för att lyckas binda en vacker krans eller bukett. Sedan kommer du även på personlig hjälp för att lyckas själv!

VI JOBBAR ALLTID MED VACKRA BLOMMOR OCH MATERIAL

Vi jobbar alltid med vackra blommor och bra material i säsong .. Perfekt för att skapa en hållbar krans eller bukett att ta med hem. 

PERFEKT FÖR MÖHIPPAN ELLER KOMPISGÄNGET

Att boka in en privat workshop tillsammans med kompisgänget är den perfekta aktiviteten, oavsett om det är en möhippa, babyshower eller ni bara vill lära er bina kransar eller buketter! Självklart får ni sedan ta med er era skapelser hem!

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS