FLORIST FÖR ERT BRÖLLOP

- vi hjälper er med alla blommor inför er bröllopsdag

Er bröllopsdag är unik och vi vill hjälpa er förverkliga era drömmar och önskemål när det kommer till blommor, så att ni får det precis så fint och magisk som ni vill! Att få förverkliga er vision och hjälpa er att skapa precis det ni drömmer om, det är bland det bästa vi vet! 

Eftersom varje bröllop är unikt erbjuder vi alltid personlig hjälp och konsultation för att ni ska få just det som ni drömmer om! Att välja blommor handlar så mycket mer än att skapa en vacker bukett eller arrangemang, vi vill hjälpa er hitta er personliga stil och berätta er historia! 

Oavsett om ni bara vill ha buketter till bröllopet, eller ha hjälp med helhetslösningen med alla blommor hjälper vi er! Vi på Mimosa har lång erfarenhet av att skapa alla typer av bröllopsblommor och vi hjälper gärna till med både leverans och att fixa iordning allt på plats. Inför varje bröllop går vi tillsammans igenom alla era önskemål i lugn och ro, och sedan beställer vi alla era blommor, noga utvalda för er och skapar era buketter och arrangemang med omsorg och värme. För oss är det viktigt att ni känner er helt trygga och kan släppa all det praktiska, så att ni kan fokusera på varandra och alla era gäster! 

 

 

BLOMMOR EFTER SÄSONG

För oss på Mimosa är det viktigt med hållbarhet och vi försöker därför alltid, i den mån det är möjligt, att jobba med blommor i säsong. Detta är både bättre för miljön och plånboken!

UNIKA BUKETTER

För oss är det viktigt att blommorna speglar er personlighet och historia! Därför skapar vi alltid unika buketter och arrangemang anpassade efter vilka ni är och vilka önskemål ni har!

PERSONLIG KONSULTATION

För att kunna ge det där lilla extra och förstå just era önskemål lägger vi alltid tid på att lära känna er och era önskemål! Därför ingår det alltid en personlig konsultation i alla våra bröllopspaket!

BRÖLLOPSUPPDRAG

– SÅ HÄR GÅR DET TILL

I våra två butiker vill vi alltid fokusera på våra kunder som vill ha hjälp med snittblommor, krukväxter, krukor och liknande. För att kunna ge våra kunder i butiken den bästa upplevelsen, men också dig som vill ha hjälp med någon av våra andra tjänster önskar vi att alla förfrågningar kommer in via vår hemsida. Detta gör att vi i lugn och ro kan sätta oss in i just era önskemål och ge varje uppdrag det där lilla extra! Vill ni ha hjälp med att skapa buketter och andra blomsterarrangemang till ert bröllop, eller kanske en babyshower eller fest? Här har vi sammanfattat hur det brukar gå till.

01/

SKICKA IN ER FÖRFRÅGAN

Skicka in er förfrågan via formuläret längst ner på sidan. Här får ni dela med er av era tankar och önskemål, för att vi ska få en uppfattning av vad just ni vill ha till ert bröllop. 

02/

ÅTERKOPPLING & FÖRSTA PRISUPPFATTNING

När vi har fått er förfrågan kollar vi igenom allting och skapar ett övergripande underlag med ungefär vad som ingår samt en uppfattning om priset på uppdraget . Det är dock viktigt att komma ihåg att detta bara är ett första utkast, och  priset beror mycket på vilka blommor ni vill ha samt hur mycket. När vi sedan ses och pratar igenom allt mer kommer ni få en mer precis uppfattning om priset!

03/

KONSULTATION

Efter detta bokar vi in en konsultation där ni får träffa en av våra florister under 30 min. Under detta möte går vi igenom alla era önskemål kring blommor inför er bröllopsdag, och det är superbra om ni tar med 1-3 inspirationsbilder om ni inte redan skickat det. Utifrån det vi kommer överens under detta möte skapar vi sedan en moodboard, specifikation för vad som ingår samt en offert för uppdraget. När vi är helt överens om utformningen av era blommor till ert bröllop får ni signera ett avtal för att säkerställa prisuppgifter och datum. 

För denna konsultation tillkommer en avgift på 850 kr, men som räknas bort från slutfakturan.

04/

CHECK AV ALLA DETALJER

Några månader innan bröllopet stämmer vi av det sista detaljerna som färger, blommor,  dekoration, utformning, tidsplan samt avhämtning. 

05/

BETALNING

30 dagar innan leverans får ni er slutliga faktura och den ska betalas senast 15 dagar efter leveransdagen.

06/

ER BRÖLLOPSDAG

Inför er bröllopsdag skapar vi omsorgsfullt era buketter och andra arrangemang till bröllopet. Blommorna levereras sedan på det sätt som vi sedan tidigare kommit överens om.

HELHETSKONCEPT FÖR ERT BRÖLLOP

– SÅ HÄR GÅR DET TILL

Vill ni ha hjälp med att skapa en helhet med blommorna för ert bröllop? Vi älskar att få hjälpa brudpar att skapa det där magiska bröllopet där blommorna får ta den plats de förtjänar och skapar det där lilla extra! Därför har vi alltid några utvalda bröllop där vi hjälper till med hela helheten med allt från buketter, dekoration och blommor till lokalen. Önskar ni, kommer vi också ut till platsen där ni ska gifta er och skapar alla blommor på plats så att ni ska kunna slappna av och få den där extra wow-känslan!

VI HJÄLPER ER BLAND ANNAT MED

– Buketter

– Korsage

– Blomsterarrangemang till vigselplatsen 

– Snittblommor för stilleben av trycksaker och detaljer

– Bordsdekoration i festlokalen 

– Övrig dekoration i festlokalen

– Blommor till tårta, fordon eller övrigt under ert bröllop

Vi hjälper er mer än gärna med det ni vill ha hjälp med! Varje bröllop är unikt, och därför tar vi alltid fram en offert anpassat efter just era behov och önskemål! Skicka in er förfrågan längst ner på sidan så pratar vi mer!

UTVALDA BILDER FRÅN VÅRA BRÖLLOPSUPPDRAG
PRISUPPFATTNING

Varje bröllop och uppdrag är helt unikt, och därför är det omöjligt att sätta ett fast pris utan att veta era önskemål. Saker som påverkar priset är bland annat typ av blommor, efterfrågan på blommor, om blommorna är i säsong, antal blommor/arrangemang samt tidsåtgång. Vi lägger också ner otroligt mycket omsorg i varje bukett för att ge den där extra känslan och att ni ska bli så nöjda som möjligt. Här nedan har vi sammanfattat några olika förslag för att ni ska få en uppfattning om vad blommorna till ert bröllop kan kosta, men det bästa är alltid att skicka in en förfrågan för att få en bättre uppfattning om pris. 

BOHEMISK BUKETT

- en bukett som är spretig och stor, men mycket blommor och grönt

Den här buketten har blivit allt mer vanlig den senaste tiden och vi älskar dessa buketter! Ofta är dessa buketter ganska stora och spretiga, och innehåller fluffiga blommor, mycket grönt och ibland även en del torkade blommor! 

fr 2 000 :-

KORSAGE

- blomman till brudgummen

ELEGANAT BUKETT

- en bukett som är mer stram och alla blommor ger extra lyxen

I den här typen av buketter är det absolut mest fokus på blommor, gärna bara en sort. Ofta kan dessa buketter ha en lite rundadform som ger den där extra elegansen!

fr 2 000 kr

BRUDFÖLJE

- tärnbukett och korasge

Blommorna till brudföljet brukar vara en liten mindre och enklare variant än själva brudbuketten och korsage till brudgummen men såklart i samma vackra känsla och stil

korsage fr 150 kr

bukett fr 700 kr

ÖVRIGA BLOMMOR

Näbbbukett

Hårblomma/hårsmycke

Blomsterkrans

 

Blomsterkonfetti – strut

Blomsterkonfetti – löst

Lösa snittblommor till bilder med trycksaker

Blommor till vigsel

Blommor till middagslokal/dukning

Blomsterportal – oklädd

Blomsterportal – tyg och blomsterdekoration – small

Blomsterportal – tyg och blomsterdekoration – medium

Blomsterportal – tyg och blomsterdekoration – large

fr 200 :-

fr 300 :-

fr 500:-

 

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

prisförslag går vi igenom under konsultationen

 

Önskar ni prisinformation på övrig dekoration och arrangemang vänligen skicka en förfråga och berätta era önskemål så återkommer vi med en offert!  

BRUDBUKETT

fr 2 000:-

fr 2 000 :-

KORSAGE

BRUDFÖLJE

LÄS MER OM VÅR VÅRA TJÄNSTER

I båda våra butiker hjälper vi dig också mer än gärna med blommor inför bröllopet, begravningen eller för ert företag. Du kan läsa mer om våra tjänster har nedan och är du intresserad av att veta mer, skicka in en förfrågan under kontakt eller på sidan för den tjänst som du är intresserad, så pratar vi mer om det! 

BRÖLLOP

Allt från brudbuketter och korsage till helhetslösningar för hela er dag

WORKSHOP

Lär dig allt kring blommor under någon av våra workshops! Också en perfekt aktivitet för möhippan

BEGRAVNING

Vi hjälper er med blommorna till ett sista farväl

FÖRETAG

Vi hjälper dig och ditt företag med blommor och blomsterarrangemang för at ge er kontorsmiljö det lilla extra

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS