FÖRETAGSBLOMMOR

- blomsterprenumeration, miljöer, event och mycket mer för ert företag!

Vi på Mimosa har genom vårt koncept företagsblommor hjälpt många företag genom åren att skapa blomstrande och grönskande miljöer.

Oavsett vad ni behöver till ert företag; frodiga växter, härliga buketter eller blommor till event så finns vi här och vill hjälpa er.

Välkomna att starta ett blomstrande konto på Mimosa!

VÅRA TJÄNSTER

FÖRETAGSBLOMMOR

 

BLOMSTERPRENUMERATION
Vi hjälper er att ge veckan en kickstart med säsongens vackra och färska blommor till bland annat reception och konferensrum. Att som kund och medarbetare bli mött av härligt blomster när dom kliver in i lokalen är högt uppskattat.

BLOMSTERFÖRMEDLING
Skicka en blomstrande hälsning till anställda, kunder och samarbetspartners. Vi har även möjlighet att skicka blommor runtom i Sverige och världen över.

VÄXTMILJÖ
Frodiga växter och planteringar till kontor, entréer, innergårdar och gemensamma ytor är viktigare än man tror. Därför besöker vi er gärna för konsultation för att se vad som passar hos just er. Vi erbjuder även växtvård. Då kommer vi till er, vattnar, ger näring och behandlar vid behov, fyller på jord och beskär.

EVENT
Blommor och arrangemang till olika tillfällen, stora scendekorationer eller buketter som tack till föreläsare. Oavsett vad ni är i behov av hjälper vi er med era blommor inför ett event.

UTVALDA BILDER FRÅN VÅRA FÖRETAGSUPPDRAG

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS