BLOMMOR TILL ERT FÖRETAG

- blomsterprenumeration, miljöer event och mycket mer!

 

Genom åren har vi på Mimosa hjälp många olika företag att skapa blomstrande miljöer till sina arbetsplatser, fyllt kontor med fina buketter och gjorde det där lilla extra på olika event. Oavsett vad ni behöver hjälp med på just ert företag finns vi här och vill hjälpa er! Skicka in en förfrågan via formuläret längst ner på sidan med era önskemål och tankar så återkommer vi med ett koncept som kan passa just er och ert företag! 

 

Välkomna att starta ett blomstrande konto på Mimosa!

VÅRA ERBJUDANDEN

Vi älskar att få hjälpa företag med det vi är bäst på; skapa vackra blomstermiljöer, blomsterarrangemang och buketter, så att ni får en härliga miljö att jobba i och kan fokusera på det ni gör bäst! Varje företag och situation är unik och därför anpassar vi alltid våra erbjudanden och koncept efter just era behov och önskemål! Här nedan kan ni se ett urplock av våra populäraste tjänster! 

BLOMSTERPRENUMERATION

Vi hjälper er att ge veckan en kickstart med säsongens vackra, färska blommor till reception och konferensrum. Att som kund och medarbetare bli mött av härligt blomster när dom kliver in i lokalen är högt uppskattat.

 

BLOMMOGRAM

Skicka ett blomstrande paket till anställda, kunder och samarbetspartners. Då vi är anslutna till Interflora så har vi möjlighet att skicka blommor runtom i Sverige och världen över.

 

BLOMSTERMILJÖ

Frodiga växter och planteringar till kontor, entréer, innergårdar och gemensamma ytor är viktigare än man tror. Vi besöker er gärna för konsultation om vad som kan passa hos just er.

 

EVENT

Blommor och arrangemang till olika event och jippon, stora scendekorationer eller buketter som tack till föreläsare. Vi fixar det!

UTVALDA BILDER FRÅN VÅRA FÖRETAGSUPPDRAG

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS