BLOMMOR TILL BEGRAVNING

- ett sista farväl fullt av värme och kärlek

Att förlora en nära och kär kan vara extremt smärtsamt och därför vill ni hjälpa dig med blommorna för att säga ett sista farväl. En begravningsceremoni är bland det svåraste man får vara med om och att få ge ett personligt avsked till personen som gått bort är enligt oss oerhört viktigt. Oavsett om personen stod en nära eller om det var en uppskattad kollega så vill vi att det ska bli en ceremoni att minnas.

Hade personen en favoritblomma eller färg så gör vi fantastiska, personliga dekorationer därefter, eller om man inte vet så använder vi oss utav det blomster säsongen har att erbjuda!

BLOMMOR EFTER SÄSONG

För oss på Mimosa är det viktigt med hållbarhet och vi försöker därför alltid, i den mån det är möjligt, att jobba med blommor i säsong. Detta är både bättre för miljön och plånboken!

PERSONLIG KONSULTATION

För oss är det viktigt att förstå era önskemål för att kunna föra det där lilla extra och få så nöjda kunder som möjligt, och därför erbjuder vi alltid personlig rådgivning för att ni ska få precis det ni vill ha. 

 

UNIKA BUKETTER

Vi vill alltid låta blommorna spegla vem ni är, och kanske den ni säger farväl till, och därför skapar vi alltid unika buketter och arrangemang som speglar er och er historia! 

PRISUPPFATTNING

Varje begravning är helt unikt, och därför är det omöjligt att sätta ett fast pris utan att veta era önskemål. Saker som påverkar priset är bland annat typ av blommor, efterfrågan på blommor, om blommorna är i säsong, antal blommor/arrangemang samt tidsåtgång. Vi lägger också ner otroligt mycket omsorg i varje bukett för att ge den där extra känslan och att ni ska bli så nöjda som möjligt. Här nedan har vi sammanfattat några olika förslag för att ni ska få en uppfattning om vad blommorna till ert bröllop kan kosta, men det bästa är alltid att skicka in en förfrågan för att få en bättre uppfattning om pris. 

KISTDEKORATION
Kärleksfull och personlig blomsterdekoration som tar kistans utsmyckning till nästa nivå

fr. 1500:-


KRANS
En symbol för evigheten

fr. 1500:-


TUVOR
Den mest uppskattade typ av dekoration.

fr. 1500:-


DEKORATIONER
Klassiskt

fr. 1500:-


HJÄRTAN
Blomstrande kärlek

fr. 1500:-


BUKETT
Enkelt och vackert.

fr. 1500:-

LÄS MER OM VÅR VÅRA TJÄNSTER

I båda våra butiker hjälper vi dig också mer än gärna med blommor inför bröllopet, begravningen eller för ert företag. Du kan läsa mer om våra tjänster har nedan och är du intresserad av att veta mer, skicka in en förfrågan under kontakt eller på sidan för den tjänst som du är intresserad, så pratar vi mer om det! 

BRÖLLOP

Allt från brudbuketter och korsage till helhetslösningar för hela er dag

WORKSHOP

Lär dig allt kring blommor under någon av våra workshops! Också en perfekt aktivitet för möhippan

FÖRETAG

Vi hjälper dig och ditt företag med blommor och blomsterarrangemang för at ge er kontorsmiljö det lilla extra

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS