MIMOSA BLOMMOR

Varmt välkommen till oss på Mimosa Blommor. Vi är en blomsterbutik och florist i Jönköping, men två härliga butiker, en i centrum och en på torpa! För oss är det viktigt att jobba med årstidernas utbud och därför jobbar vi alltid med det som säsongen erbjuder.  

Oavsett om du är ute efter fina inredningsdetaljer, krukor, snittblommor, krukväxter, blombuketter eller blommor till ert bröllop, en begravning eller skapa blomsterarrangemang för ert företag finns vi här för dig! Du är varmt välkommen in i någon av våra butiker eller skicka in en förfrågan via formuläret längst ner på sidan eller under kontakt. 

Mimosa Blommor har funnits på Torpa/Söder sedan 40-talet och drivs sedan 2011 av Lisa Lindblom. Med en dröm om att växa och vara lättillgänglig för fler, öppnade vi 2018 en butik även mitt i Jönköpings centrum, Mimosa City. Sedan dess drivs båda blombutikerna av Lisa Lindblom och Ida Sandahl. Viljan att skapa vackra buketter, arrangemang och miljöer som känns personliga och nytänkande gör att det är en butik i ständig förändring där vi håller ett stort fokus på fräscha, kvalitativa snittblommor och krukväxter. För oss är blommor ett sätt att visa känslor och det vill vi hjälpa andra att göra både i vardagen och vid speciella tillfällen i livet. 


Varmt välkommen in till oss så hjälper vid dig!

Våra två olika butiker

MIMOSA BLOMMOR

blombutiken på torpa

På mysiga Torpa, i Jönköping har vi en av våra två blombutiker. Det var i just denna butik vår resa började, och Mimosa Blommor har varit en del av Torpa/söder i Jönköping sedan 40-talet. Lisa, som idag äger butiken tillsammans med Ida, tog över butiken 2011 med en dröm om att skapa den där ombonade grönskande oasen. 

MIMOSA CITY

blombutiken mitt i centrum

Mitt i centrala Jönköping hittar du vår blombutik Mimosa City. Vi drömde om att få skapa en lugn, värmande och grönskande oas mitt i city, full av vackra blommor och ting, och det var just med den drömmen vi startade upp Mimosa City 2018. Butiken drivs idag av Lisa och Ida, och även om vår butik är relativt ny, har vi hjälp folk fylla sina hem med väldoftande blommor, underbara krukväxter och vackra inredningsdetaljer i vår butik Mimosa Blommor på Torpa.

LÄS MER OM VÅR VÅRA TJÄNSTER

I båda våra butiker hjälper vi dig också mer än gärna med blommor inför bröllopet, begravningen eller för ert företag. Du kan läsa mer om våra tjänster har nedan och är du intresserad av att veta mer, skicka in en förfrågan under kontakt eller på sidan för den tjänst som du är intresserad, så pratar vi mer om det! 

BRÖLLOP

Allt från brudbuketter och korsage till helhetslösningar för hela er dag

WORKSHOP

Lär dig allt kring blommor under någon av våra workshops! Också en perfekt aktivitet för möhippan

BEGRAVNING

Vi hjälper er med blommorna till ett sista farväl

FÖRETAG

Vi hjälper dig och ditt företag med blommor och blomsterarrangemang för at ge er kontorsmiljö det lilla extra

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS