MIMOSA BLOMMOR

- blombutiken mitt på torpa, Jönköping

På mysiga Torpa, i Jönköping har vi en av våra två blombutiker. Det var i just denna butik vår resa började, och Mimosa Blommor har varit en del av Torpa/söder i Jönköping sedan 40-talet. Lisa, som idag äger butiken tillsammans med Ida, tog över butiken 2011 med en dröm om att skapa den där ombonade grönskande oasen. 

Butiken har sedan dess fått sig en rejäl make-over och har idag den där ombonande, rofyllda och härliga känslan, fullproppad med vacker grönska, blommor men också inredningsdetaljer inspirerad av den danska och italienska känslan. Vi väljer alltid ut att produkter väldigt noggrant och har endast saker som vi själva älskar och vill ha i vårt hem. Vi har omsorgsfullt valt ut alla våra leverantörer och i vår butik på Torpa hittar du bland annat varumärken som … och …. . 

Förutom krukor och andra inredningsdetaljer har vi ett härligt och noga utvalt sortiment av krukväxter, blommor, snittblommor samt torkade blommor. För oss på Mimosa Blommor är det väldigt viktigt att tänka hållbart och vi hjälper dig därför mer än gärna att välja ut de växter och produkter som passar just dig och ditt hem! Letar du efter en present till någon som fyller år, tar studenten eller kanske en bröllopspresent? Ja, då hjälper vi mer än gärna till med det också! I vår mysiga butik finns något för alla oavsett tillställning och situation! 

Vi anpassar alltid vårt sortiment efter säsongen vår vilja att skapa vackra buketter, arrangemang och miljöer som ger den personliga känslan och vågar tänka nytt. Detta gör att vår butik alltid är i ständig förändring där vi håller ett stort fokus på fräscha, kvalitativa snittblommor och krukväxter. 

Fredagsblomma, present, lyxa till ditt hem eller varför inte en ny inredningsdetalj?  Då har du hittat helt rätt! Välkommen in så hjälper vi dig!

HITTA TILL OSS

Sugen på att titta in i vår butik på Torpa? 
Du är varmt välkommen till oss på Mimosa Blommor på Klostergatan 65, så hjälper vi dig mer än gärna att hitta just det du är ute efter!

Vill du komma i kontakt med oss? 
Besök vår butik, ring oss eller skicka in ett mail via formuläret under ”kontakt”! 


Adress:
Klostergatan 65, jönköping

Telefon: 
036-71 43 43

Öppettider:
måndag-fredag: 10.00 – 18.00
lördag: 10.00 – 14.00
söndag: stängt


Avvikande öppettider:
Alla röda dagar har vi stängt.

VÄLKOMMEN TILL MIMOSA BLOMMOR

I vår butik hittar du allt från buketter, krukväxter, presenter och torkade blommor till snittblommor, krukor och inredningsdetaljer. Här är ett litet urval hur vår butik ser ut, men ändras ständigt efter säsong och vad vi tycker är fint!

SNITTBLOMMOR & TORKAT

Oavsett om du vill unna dig en härlig fredagsblomma, bukett att ge bort, några snittblommor eller en evighetsbukett så har vi det du behöver! Hos oss hittar du noga utvala blommor i säsong. 

VÄXTER, KRUKOR & INREDNING

Vi på Mimosa älskar krukväxter och inredning! Därför känns det självklart att erbjuda grönskande krukväxter men också krukor som gör det där lilla extra! Vi älskar känslan av ett ombonat hem och har därför också fyllt vår butik med alla de finaste inredningsdetaljerna för att du ska kunna skapa den där myskänslan och ge ditt hem det där lilla extra! 

PERSONLIG HJÄLP

Vi vet att det är svårt att veta exakt VAD du ska köpa, därför finns vi här för dig och hjälper dig hitta just det som passar dig och dina önskemål! Oavsett om det är en inredningsdetalj, en bukett eller något annat så finns vi här för dig och ger dig personlig hjälv!

VÅR BUTIK I CENTRUM

MIMOSA CITY

Mitt i centrala Jönköping hittar du vår blombutik Mimosa City. Vi drömde om att få skapa en lugn, värmande och grönskande oas mitt i city, full av vackra blommor och ting, och det var just med den drömmen vi startade upp Mimosa City 2018. Butiken drivs idag av Lisa och Ida, och även om vår butik är relativt ny, har vi hjälp folk fylla sina hem med väldoftande blommor, underbara krukväxter och vackra inredningsdetaljer i vår butik Mimosa Blommor på Torpa

LÄS MER OM VÅR VÅRA TJÄNSTER

I båda våra butiker hjälper vi dig också mer än gärna med blommor inför bröllopet, begravningen eller för ert företag. Du kan läsa mer om våra tjänster har nedan och är du intresserad av att veta mer, skicka in en förfrågan under kontakt så pratar vi mer om det! 

BRÖLLOP

Allt från brudbuketter och korsage till helhetslösningar för hela er dag

WORKSHOP

Lär dig allt kring blommor under någon av våra workshops! Också en perfekt aktivitet för möhippan

BEGRAVNING

Vi hjälper er med blommorna till ett sista farväl

FÖRETAG

Vi hjälper dig och ditt företag med blommor och blomsterarrangemang för at ge er kontorsmiljö det lilla extra

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS