MIMOSA CITY

- blombutiken mitt i centrala Jönköping

Mitt i centrala Jönköping hittar du vår blombutik Mimosa City. Vi drömde om att få skapa en lugn, värmande och grönskande oas mitt i city, full av vackra blommor och ting, och det var just med den drömmen vi startade upp Mimosa City 2018. Butiken drivs idag av Lisa och Ida, och även om vår butik är relativt ny, har vi hjälp folk fylla sina hem med väldoftande blommor, underbara krukväxter och vackra inredningsdetaljer i vår butik Mimosa Blommor på Torpa. 

Mimosa City har ett noga utvalt sortiment, men alla de vackraste sakerna, om vi får säga det själva. Butiken har en härlig blandning av moderna inredningsdetaljer och ett hav av grönska med allt från snittblommor, torkade blommor och krukväxter. Oavsett om du letar efter något fint till hemmet, en fredagsbukett, en present eller vill ge ditt hem det lilla extra med en vacker växt finns vi här för dig! Några av det leverantörer som du hittar i vårt sortiment på Mimosa City är …, …. och …. 

För oss är det viktigt att låta säsongerna tala, och vi anpassar oss därför alltid efter det som finns i de olika säsongerna. Utifrån detta skapar vi sedan buketter, arrangemang och miljöer med en värma och kärlek, för att skapa det personliga som passar just dig. Detta gör såklart att vår butik hela tiden är förändring och vi håller stort fokus på att skapa en hemtrevlig och ombonad känsla med stort fokus på fokus på vackra inredningsdetaljer och fräscha och kvalitativa snittblommor och krukväxter.

Välkommen in så hjälper vi dig!

HITTA TILL OSS

Sugen på att titta in i vår butik i City? 
Du är varmt välkommen till oss på Mimosa City, på Lantmätargränd 16, så hjälper vi dig mer än gärna att hitta just det du är ute efter!

Vill du komma i kontakt med oss? Besök vår butik, ring oss eller skicka in ett mail via formuläret under ”kontakt”! 

Adress:
Lantmätargränd 16, Jönköping

Telefon: 
036-71 43 43

Öppettider:
måndag-fredag: 10.00 – 18.00
lördag: 10.00 – 14.00
söndag: stängt

 

Avvikande öppettider:
Alla röda dagar har vi stängt.

VÄLKOMMEN TILL MIMOSA CITY

I vår butik hittar du allt från buketter, krukväxter, presenter och torkade blommor till snittblommor, krukor och inredningsdetaljer. Här är ett litet urval hur vår butik ser ut, men ändras ständigt efter säsong och vad vi tycker är fint!

ETT HAV AV BLOMMOR

Vi på Mimosa älskar blommor, oavsett om det är en vacker bukett, snittblommor eller en evighetsbukett. Så oavsett om du vill unna dig en fredagsblomma, ge bort en bukett i present, köpa några snittblommor eller köpa en evighetsbukett som håller vecka efter vecka har vi det du är ute efter! 

VÄXTER, KRUKOR & INREDNING

Vi på Mimosa älskar krukväxter och inredning! Därför känns det självklart att erbjuda grönskande krukväxter men också krukor som gör det där lilla extra! Vi älskar känslan av ett ombonat hem och har därför också fyllt vår butik med alla de finaste inredningsdetaljerna för att du ska kunna skapa den där myskänslan och ge ditt hem det där lilla extra! 

PERSONLIG HJÄLP

Vi vet att det kan vara svårt att veta exakt VAD du ska köpa och vad som passar dig och ditt hem, eller kanske den du vill köpa en present till. Vi hjälper dig därför mer än gärna hitta det som passar just dina önskemål, så att du får ett ombonat hem med det där lille extra! Oavsett om det är en inredningsdetalj, en bukett eller något annat så finns vi här för dig och ger dig personlig hjälp!

VÅR BUTIK PÅ TORPA

MIMOSA BLOMMOR

På mysiga Torpa, i Jönköping har vi en av våra två blombutiker. Det var i just denna butik vår resa började, och Mimosa Blommor har varit en del av Torpa/söder i Jönköping sedan 40-talet. Lisa, som idag äger butiken tillsammans med Ida, tog över butiken 2011 med en dröm om att skapa den där ombonade grönskande oasen. 

LÄS MER OM VÅR VÅRA TJÄNSTER

I båda våra butiker hjälper vi dig också mer än gärna med blommor inför bröllopet, begravningen eller för ert företag. Du kan läsa mer om våra tjänster har nedan och är du intresserad av att veta mer, skicka in en förfrågan under kontakt så pratar vi mer om det! 

BRÖLLOP

Allt från brudbuketter och korsage till helhetslösningar för hela er dag

WORKSHOP

Lär dig allt kring blommor under någon av våra workshops! Också en perfekt aktivitet för möhippan

BEGRAVNING

Vi hjälper er med blommorna till ett sista farväl

FÖRETAG

Vi hjälper dig och ditt företag med blommor och blomsterarrangemang för at ge er kontorsmiljö det lilla extra

You can´t buy happiness but you can buy flowers and it´s almost the same

KONTAKTA OSS